fbpx

Забременяване инвитро – как да изберем лекар?

лекар за забременяване инвитро

Как да изберем клиника или инвитро специалист? Много хора си задават този въпрос. Няма клиника на света, която да е най-добрата за всички двойки. И вие сами трябва да изберете клиниката и най-вече лекаря и лекуващия екип, за да можете заедно да тръгнете към решаването на този проблем, а именно безплодие, за да можете по-бързо да стигнете до желаната ви мечта, а именно да родите здраво и щастливо бебе.

Кой е основният критерий при избор на лекар за забременяване инвитро

Основният критерий за избор на клиника в цял свят е избор на лекуващия лекар и екип. Защо? При всички заболявания, при които човек търси решаване на проблема, първо се доверява на лекаря. Така е и при инвитро лечението. Много е важно да видите този специалист къде е завършил. Какво е специализирал? Каква сфера на науката е публикувал? В какви проекти е участвал? Това нещо трябва да можете да го установите лесно чрез интернет пространството.

От друга страна научното развитие на един специалист дава възможност той да придобие нови познания в тази област, която работи и да усъвършенства придобитите вече такива. И в крайна сметка това дава възможност на този лекар да има по-голяма възможност за прилагане на повече методи за лечение и за диагностика. Това е много важно за квалификацията на специалиста.

Локацията има значение

На следващо място е изборът на клиниката на база къде живеете, дали е „лъскава“ клиниката, дали сте намерили някаква препоръка в интернет пространството от анонимен автор или други субективни причини. За мен тези неща са второстепенни, защото пак се връщаме – квалификацията и познанията на лекаря специалист са ключови за решаване на проблема на пацин

За всеки, който има желние за личен коментар, съм на линия в моя Linkedin профил или се свържете с клиниката на нашата страница с контакти.

Разберете за най-новите изследвания и иновации в инвитрото

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Вижте още интересни статии и новини:

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)