fbpx

Програма „Споделен риск“

100% възстановяване на парите Ви, ако лечението не е успешно!

Ние !

Ние не гарантираме, че всички инвитро опити ще бъдат успешни. Въпреки това, нашата висока успеваемост  ни позволява да направим това предложение към нашите настоящи и бъдещи пациенти. Ако се присъедините към програмата за споделен риск, ние гарантираме че ако не се постигне бременност и не родите собствено дете, цялата внесена от вас сума ще бъде възстановена.

Какво представлява програмата?

Възстановяваме на 100% парите Ви, ако не успеем заедно.

За първи път в България Инвитро клиника предлага програма, чрез която  гарантира постигане на бременност и раждане на собствено дете. Ако това не бъде постигнато, клиниката ще възстанови на 100%  депозираната от Вас сума, възлизаща на 12 320 лева.

В програмата се включват жени до 38 години

В програмата могат да бъдат включени жени до 38 години и яйчников резерв отговарящ на тази възраст. От програмата се изключват случаите, при които е необходимо да се приложи предимплантационна генетична диагностика или селекция (PGD/PGS) на ембрионите. 

До 3 инвитро процедури за период до 24 месеца

Програмата включва до 3 стимулирани инвитро опита за период до 24 месеца с аспирация на яйцеклетки, оплождане, култивиране и трансфер на ембриони в маточното тяло (ET), както и последващи ЕТ, използващи замразени/размразени ембриони.

Защо да участвате?

1

Ще знаете точно колко ще платите, за да няма неприятни изненади по пътя. 

2

Ще можете да правите всички цикли и трансфери и ако не се получи, ще получите обратно всичките си пари. 

3

Нашата програма предлага индивидуален подход за всеки пациент.

4

Програмата за споделен риск гарантира качеството на лечението. 

Разходи

В общата стойност на заплатената от Вас сума са включени всички разходи по време на IVF процедурите, независимо от количеството им, за хормонални изследвания и ултразвукови прегледи, както и цялата ембриологична част от процедурата. Разходите за лекарства и всички допълнителни медицински прегледи, необходими преди двойката да се присъедини към програмата за споделен риск чрез IVF, не се включват в общите разходи за инвитро лечението.

Договор

Програмата за споделен риск на клиниката се реализира след сключване на договор, даващ съответните гаранции на двете страни. Двойките, които се присъединят към програмата, имат задължението да прилагат лечението и да спазват дадените им инструкции от нашия медицински екип.

Не сте сами!

Програмата за споделен риск на Инвитро клиника „София” е идеално решение за пациенти, които търсят сигурност по време на своето пътешествие по трънливия път на решаване на проблема с безплодието.

Ние знаем, ние можем, ние гарантираме.

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)