Какво предлагаме

Програма Споделен риск

Възстановяваме на 100% парите Ви ако не успеем заедно - Програма за споделен риск при лечение на безплодие.


За първи път в България Ин витро клиника София предлага програма, чрез която  гарантира постигане на бременност и раждане на собствено дете след прилагане на не повече от три ин витро процедури, за период до 24 месеца. Ако това не бъде постигнато, клиниката ще възстанови на 100%  депозираната от Вас сума, възлизаща на 12 320 лева. В програмата могат да бъдат включени жени до 38 години и яйчников резерв отговарящ на тази възраст. От програмата се изключват случаите, при които е необходимо да се приложи предимплантационна генетична диагностика или селекция (PGD/PGS) на ембрионите. Програмата включва до 3 стимулирани ин витро опита с аспирация на яйцеклетки, оплождане, култивиране и трансфер на ембриони в маточното тяло (ET), както и последващи ЕТ, използващи замразени/размразени ембриони.


Ние не гарантираме, че всички ин витро опити ще бъдат успешни. Въпреки това, нашата висока успеваемост  ни позволява да направим това предложение към нашите настоящи и бъдещи пациенти. Ако се присъедините към програмата за споделен риск, ние гарантираме че ако не се постигне бременност и не родите собствено дете цялата внесена от вас сума ще бъде възстановена.

Програмата за споделен риск на Ин витро клиника „София” е идеално решение за пациенти, които търсят сигурност по време на своето пътешествие по трънливия път на решаване на проблема с безплодието.
Известно е, че въпреки напредъка в областта на репродуктивната медицина, лечението чрез IVF все още има значителен процент на неуспех. Няма гаранция за успешно лечение от първата ин витро процедура и незабавна бременност. Известно е, че успехът от лечението е процес с кумулативен ефект, което означава, че е важно да осъзнаете, че може и да не успеете при първия опит. Ето защо от финансова гледна точка лечението на безплодието чрез IVF е с непредсказуем резултат: нямате гаранция дали ще успеете или не. В такъв случай е добре да има поне една константа, която би направила целия процес по-малко стресиращ - това е конкретната цена на лечението.

Първо, ще знаете точно колко ще платите, за да няма неприятни изненади по пътя. Второ, ще можете да правите всички цикли и трансфери, които Ви дава програмата и ако не се получи, ще получите обратно всичките си пари. Следователно от самото начало знаете каква ще бъде цената и можете да изчислите правилно бюджета си. И най-важното е, че не губите нищо и получавате 100% възстановяване, ако лечението не е успешно. Трето, нашата програма предлага индивидуален подход за всеки пациент - понякога клиники с много пациенти не обръщат внимание на специфичните нужди на всяка двойка. В някои случаи това може да е точно причината за неуспех. И не на последно място програмата за споделен риск на клиниката гарантира качеството на лечението.  

Програмата за споделен риск на клиниката се реализира след сключване на договор, даващ съответните гаранции на двете страни. Двойките, които се присъединят към програмата, имат задължението да прилагат лечението и да спазват дадените им инструкции от нашия медицински екип.

Разходите за лекарства и всички допълнителни медицински прегледи, необходими преди двойката да се присъедини към програмата за споделен риск чрез IVF, не се включват в общите разходи за ин витро лечението. В общата стойност на заплатената от Вас сума са включени всички разходи по време на IVF процедурите, независимо от количеството им, за хормонални изследвания и ултразвукови прегледи, както и цялата ембриологична част от процедурата .


Ние ЗНАЕМ, Ние МОЖЕМ, Ние ГАРАНТИРАМЕ.

Искате консултация?