ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Известно е, че бременните жени се считат за група, податлива на вирусни респираторни инфекции, дори по отношение на обикновения сезонен грип. Най-рисков е първият триместър на бременността.

С цел запазване здравето на нашите пациенти, както и поради това че инвитро процедурите са планова дейност, ние сме задължени да се съобразим с нормативните разпоредби на Министерството на здравеопазването на Република България. Работното време на клиниката се запазва. Извършването на прегледи, консултации и изследвания продължава след предварително записан час, с изключение на женските консултации и плановите операции (съобразено с заповед на министъра на здравеопазавето РД-01-124/13.03.2020 г.). Осигурени са нужният санитарен контрол и дезинфекция на всички работни помещения, спрямо препоръките на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ).

Ако сте с повишена телесна температура, суха кашлица и/или затруднено дишане, молим Ви да се свържете с Вашия личен лекар за допълнителни инструкции. Нека бъдем отговорни както за личното ни здраве, така и за това на околните.