Чуйте благата вест на Коледа

Ин витро не е метод. Ин витро е надежда, носеща след себе си щастие. Можете да я видите в очите на жените, преминали през това тежко изпитание. Защото няма нищо по-прекрасно от това, да видиш сбъднатата си мечта, заспала в детското креватче, с цялата си беззащитност и невинност.

Ние от Лайънс клуб „Свети Йоан” и Ин витро клиника София заставаме до теб, за да извървим заедно пътя към мечтите, защото крайната ни цел е щастието! Защото знаем, че всяко желание може да се сбъдне, ако истински вярваш в него! Защото искаме да подадем ръка на повече двойки да чуят благата вест и да сбъднат мечтата си!

В началото на 2018 година на Благовещение, Лайънс клуб „Свети Йоан” и Ин витро клиника София дариха на четири семейства безплатни ин витро процедури. Подадената от нас ръка направи щастливи семействата на Марияна Лозанова и Евелина Георгиева, които родиха две прекрасни деца - Боримир и Ивет. Тази година, в навечерието на най-светлия християнски празник Рождество Христово, ние отново даряваме четири безплатни ин витро процедури с включени медикаменти. За да участвате в тази благотворителна инициатива е необходимо възрастта на жената в двойката да бъде до 45 години и да изпратите актуални хормонални изследвания на партньорката и спермограма на партньора на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Приемането на документите ще започне на 12-ти декември – и ще приключи на 21 –ви януари 2020 година. Получателите на 4-те безплатни инвитро процедури ще бъдат определени с жребий. Желаем успех на всички участници!