Стартира кампания за мъжкото репродуктивно здраве

Ин витро клиника „София” (СБАЛАГРМ) стартира новата си кампания „Месец на мъжкото репродуктивно здраве”. Кампанията цели повишаване на осведомеността на обществото за репродуктивното здраве у мъжа, разширяване на информираността за диагностиката, превенцията и лечението на мъжкия стерилитет. Лице на кампанията е ненадминатият български гимнастик, легендарният олимпийски шампион Йордан Йовчев.

От 4 до 30 април 2016 г., клиниката отваря широко своите врати за всички мъже, които желаят да направят диагностика на своето репродуктивно здраве напълно безплатно. В рамките на този период, всеки вторник и четвъртък от 08:00 до 14:30 ч. (след предварително записване на час) можете да си направите безплатна спермограма. Необходимо е да спазите изискванията за извършване на изследването.

В рамките на „Месеца на мъжкото репродуктивно здраве”, безплатни консултации в Ин витро клиника „София” ще дава и известният уролог-андролог д-р Милен Кацаров. Тези консултации ще се провеждат от всеки вторник от 16:00 до 18:00 ч. след предварително записан час. Консултациите са предназначени за пациенти със значими отклонения от нормата при направена спермограма по време на кампанията на Ин витро клиника „София”.