fbpx

Мнения за д-р Явор Владимиров

На тази страница може да видите само малка част от всички мнения за д-р Явор Владимиров от инвитро клиника „София“. Повече за постиженията на екипа му може да видите тук.

За децата с любов

Ние сме една от малкото клиники, в която отделяме специално внимание на семействата, с които заедно сме успели да създадем живот, не просто след успешно приключилата бременност и раждане на здраво детенце, а и след това. Организирали сме многократно детски празници – страхотни събития, които ни карат да се усмихваме всеки път, щом се сетим за тях.

Думи на благодарност

Освен в специалната секция на сайта, където всеки може да прочете личните обръщения към екипа ни, препоръчваме да отидете и на профилите в Google и Facebook, където да видите и обща оценка за нашата работа.

Радвам се, че помагаме!

Здравейте, др Владимиров! 9 месеца след ЕТ при вас, ето в къщи има едно малко момиченце със силен глас и много косичка. Щастието ни е неописуемо. И не намирам подходящи думи да благодарим.

Д-р Владимиров, искам да ви благодаря, че повярвахте в нас и ни дадохте шанс и ето резултата е налице. Да сте здрав, вие и всички ваши близки!

Не се притеснявайте и да се допитате за още мнения за д-р Явор Владимиров в нашата група във Facebook, в която искаме да съберем колкото се може повече хора, с които заедно сме сбъднали най-прекрасните мечти! Изводите оставаме на вас 🙂

Вижте какво още споделят нашите пациенти:

За всеки, който има желние за личен коментар, може да се свърже с д-р Владимиров в неговия Linkedin профил или с клиниката на нашата страница с контакти.

Разберете за най-новите изследвания и иновации в инвитрото

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Вижте още интересни статии и новини:

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)