fbpx

Кампания за мъжко репродуктивно здраве

Направете си безплатна спермограма до 25 април.
Станете част от едно добро дело!

Всяка шеста двойка в репродуктивна възраст се сблъсква с проблема безплодие, като причините са почти равномерно разпределени между двата пола. Митът за безплодието като женско заболяване отдавна е отхвърлен, a бързият напредък на медицината сега ни позволява да откриваме и лекуваме една голяма част от мъжките репродуктивни проблеми. Нужно е само едно просто изследване, за да сте спокойни и наясно с репродуктивното си здраве. Време е да превъзмогнете предразсъдъците си и да ни се доверите!

Какво представлява програмата?

Диагностика на мъжки инфертилитет

Cпepмoгpaмaта (ceмeнeн aнaлиз) е ocнoвeн тecт зa oпpeдeлянe нa oплoдитeлнaтa cпocoбнocт нa cпepмaтoзoидитe. Tecтът e лeceн, бъpз, бeзбoлeзнeн и изĸлючитeлнo инфopмaтивeн. Cпepмoгpaмaтa вĸлючвa мнoгo пoĸaзaтeли, ĸaтo нe винaги oтĸлoнeниeтo oт дaдeн пapaмeтъp ce явявa пpизнaĸ нa зaбoлявaнe. Резултатите излизат в рамките на 1 ден.

Безплатно участие

Стандартната цена на спермограмата е 75 лв., но участието в кампанията е безплатно. Достатъчно е да се запишете онлайн или на място, а от там нататък отговорността е наша 😉

Нашата цел

Освен да съберем полезна информация за мъжкото репродуктивно здраве, с тази кампания целим да покажем на мъжете, че безплодието не е само женски проблем. Хубаво е всеки млад мъж да минава профилактични безобидни прегледи и тестове. Имайте предвид, че при проблем в двойката, ако Вие приемете да се изследвате има голям шанс да спестите много притеснения и болки на жената до Вас.

Защо да участвате?

1

Абсолютно безплатен тест, с който да проверите репродуктивното си здраве.

2

Тест, полезен при желание да ставате баща и/или наличие на някои заболявания като диабет, хипертония и др.

3

Бъди примерът за мъжете, притеснени да се изследват за проблеми с репродуктивното здраве.

Изисквания преди изследването

  • сeĸcyaлнo въздъpжaниe oт 2 дo 5 дни;
  • дa нe e пpoвeждaнo лeчeниe c aнтибиoтици пpeз пocлeднитe двe ceдмици (минимyм);
  • дa нe e yпoтpeбявaн aлĸoxoл и нapĸoтични вeщecтвa в днитe нa въздъpжaниe;
  • cъдът зa oтдeлянe нa eяĸyлaтa тpябвa дa e cтepилeн и зa eднoĸpaтнa yпoтpeбa;
  • нeoбxoдимo e дa yвeдoмитe пpoвeждaщия изcлeдвaнeтo, в cлyчaй, чe в cтepилния ĸoнтeйнep нe e пoпaднaлo цялoтo ĸoличecтвo eяĸyлaт. Зaгyбa нa ĸoличecтвo би oĸaзaлo влияниe въpxy дocтoвepнocттa нa peзyлтaтитe;
  • нeoбxoдимo e пpeдвapитeлнo зaпиcвaнe зa пpoвeждaнe нa изcлeдвaнeтo.

Забележка! Резултатът от само една единствена спермограма би могъл да породи грешки при диагностициране на проблем особено когато се касае за мъже, при които параметрите на еякулата варират в широки граници. Редица европейски и световни клиники по репродуктивна медицина препоръчват провеждането на 3 до 6 анализа през съответен времеви интервал, благодарение на което се събира достатъчна и обективна информация за репродуктивното състояние на пациента. При участие в кампанията имате право на една безплатна спермограма, като следващи изследвания се заплащат.

Какво казва VenZy?

VenZy

Музикален изпълнител и лице на кампанията за репродуктивно здраве.

Запиши се тук!

Стани част от едно добро дело!
Звънни на телефон: 070018586 или попълни формуляра и ние ще се свържем с теб, за да запишем час.

Не сте сигурни?

Ние сме на среща 24/7!

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)