fbpx

Благодарим Ви, че ни се доверявате да работим заедно, за да сбъднем Вашата най-съкровена мечта! 
Ще се свържем с Вас по имейл за потвърждение на консултацията.

Защо да изберете Инвитро клиника „София“?

Постиженията на „Инвитро клиника София“?

Клиниката е създадена преди повече от 15 години и ние можем да се похвалим с много иновации, които бихме желали да споделим.

Научна иновация за криолечение на ембрионите

Ние сме първите във света, които сме създали теория за криолечение на ембрионите, чрез която даваме научна обосновка на пола сел като успеваемост при така наречения замразен ембриотрансфер. Много често се налага създадените ембриони да бъдат замразени и по този начин предотвратяваме риска от така наречения Хиперстимулационен синдром, риска от преждевременно покачване на определени хормони, които водят до по-ниска успеваемост при инвитро лечението. Именно размразения ембриотрансфер е алтернативата в много от случаите, дори не използваме фреш ембриони за трансфер, а замразяваме всички. Това се казва Freesoul на английски , по този начин увеличаваме успеваемост при лечение чрез инвитро.

Първите, които оценяваме яйчников резерв в България

Въз основа на този резерв може да се направи прогноза за функцията на яйчника. Кога една жена може да влезе в менопауза поради това, че повече от 10% от жените влизат преди 45 години в ранна менопауза. Това помага на специалистите да подготвят правилния протокол за стимулация при инвитро лечение. Методът се основава на група от изследвания, които при правилно прилагане на подхода могат да бъдат транслирани, за да бъде успешно лечението.

Първите, които използват метода Инвитро Матурация

Първото родено бебе чрез метода инвитро матурация през 2008 е от нашия екип. Това е постигнато около 6 месеца след колегите от Германия и една година след колегите от Великобритания. Чрез метода Инвитро матруцаия ние профилактираме риска от Хиперстимулационния синдром. С минимална стимулация или без медикаменти ние изваждаме незрели яйцеклетки в лабораторни условия, те узряват и тогава биват оплодени. Този подход е препоръчителен за жени до 35 години и е много важно всяка клиника или всеки специялист да бъде запознат и да използва правилен начин при лечение на безплодието.

Пионери в България при въвеждането на „имплантационен прозорец“

Ние сме първите в България, които сме въвели метода за определяне на имплантационен прозорец, чрез който установяваме точно кога лигавицата на матката е готова да приеме ембриони. Това е вид генетичен тест който следва 238 гена и с максимална точност определя момента за имплантация на ембриона. Клиниката разполага с високо ниво на оборудване и със специалисти на много високо ниво практическа подготовка.

Някои от нашите сбъднати мечти

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)