Думи на благодарност

Thanks

Искам да Ви изкажа безкрайната си благодарност за това, което сътворихте! Още от първата ни визита, двамата с моят съпруг почувствахме, че сме в сигурни ръце, в ръцете на хора-професионалисти, които знаят какво правят. Целият процес около ICSI беше изключително професионално проследен и нямах никакви странични ефекти от стимулацията. С един трансфериран бластоцист, ето че сега Ви пиша тези думи на благодарност и признателност с малко ембрионче в 3-ти месец и сълзи в очите. Надявам се, че всичко ще приключи благоприятно и желая само позитивни емоции на целият Ви екип - Д-р Владимиров и Д-р Белчева за това, че ни дариха с дългочаканато от нас щастие, акушерките Дария Дацева, Мирослава Младенова, както и още една мила сестра, чието име не знам за прекрасното отношение и окуражителни думи, координаторите Нели Петкова и Светлозара Желязкова за милото обслужване, Анестесизиолог-а за прекрасното и безпроблемно събуждане след упойката и не на последно място на Ембриолозите, за това че отгледаха няколко бебчета. Бъдете здрави и продължавайте да давате надежда на още хиляди двойки.

С обич и признателност

сем. Калчеви

ornament

Усмивка – първо една, после станаха две.... Щастието има много нюанси, но Вие ни подарихте не просто смисъл за утре, Вие ни дарихте с бъдеще. И сега за нас има и утре, има и слънце, има и любов и прекрасна умора, имаме най-ценното – ДЕЦАТА НИ!!!
Благодаря Ви от четири сърца за всеки миг щастие, което ръцете Ви сътворяват! За хилядите хора с щастливи усмивки! За щастливите сълзи на нашите близки, за звучното „Мамо" и „Тате" в двуглас, за което мечтаехме така дълго!
Бъдете здрави в дните напред и благословени за труда си, който е свещен!
Ще бъдете в мислите ни завинаги с много признателност и обич!

С благодарност към д-р Тачева и д-р Владимиров и целия екип на Болница „София" – хората сбъднали нашата Мечта!

С признателност и обич Мария, Филип, Калина, Димитър – сем. Везарови

ornament

Д-р Владимиров,
Благодарим Ви за щастието, което с ваша помощ влезе в дома ни! Нека е благословен трудът Ви и точни ръцете Ви, с които дарявате радост!

Семейство Светла и Гео Георгиеви,

ornament

В очакване на Новата година ние Ви желаем много здраве, безброй щастливи дни. Вие сте човека, който със свидна рожба ни дари и нека Бог да Ви благослови.
Горди сме, че съдбата с Вас ни срещна, човек с толкоз всеотдайна и приказна душа. Дълбок поклон пред Вас и като лекар и за това което направихте за нас, Благодаря!

Бебе Петър,
Сем. Гайтанджиеви, гр. Казанлък.

ornament

Д-р Владимиров,
Благодарение на Вас, на бял свят се появиха тези две „големи-малки" съкровища. Благодарим Ви от сърце. Пожелаваме Ви много здраве, професионални успехи и не спирайте да се борите за мечтите на „бъдещите родители".

Пламена и Димитър Колеви, гр. Бургас

ornament

Благодарим Ви д-р Владимиров и д-р Тачева, че сбъднахте мечтите ни!

С уважение,
Светлана, Евгени и Стилиян Крумови

ornament

Благодарим на целия екип, Вие ни направихте много щастливи, сбъднахте нашата мечта. Пожелаваме Ви, да ощастливите още много семейства, много успех на новата клиника и много, много бебета!!!

Сем. Гугушеви

ornament

Искам да изкажа хиляди благодарности на д-р Владимиров и екипа му за помощта да се сдобием с двама прекрасни синове! Бъдете живи и здрави!

Весела Капкова-Димитрова

ornament

С огромни благодарности към д-р Владимиров и целия му екип за това, че сбъднаха най-съкровената ни мечта и с пожелание да са все така добри в мисията си да даряват щастие на всички борещи се за най-свидното на този свят!

С най-добри чувства, Цветелина и Божидар Димитрови, гр. Пловдив

ornament

Огромна благодарност, че ни направихте истински щастливи!

Габи и Жоро, гр. София

ornament

Човек е богат със своята цел,
Богат е със своя собствен дял, но
Не с това, което е взел, богат е с това, което е дал!
Сърдечно благодарим за успеха, който постигнахте Вие и вашият екип.
С огромна благодарност и любов!

Сем. Тушинови, гр. Враца

ornament

Скъпи д-р Владимиров и д-р Тачева,
Бъдете здрави и благословени в прекрасното начинание, на което сте се посветили! С най-сърдечна благодарност за детската глъчка у дома,

Стефка и Пламен Додови, гр. София

ornament

Живота на човек не се измерва с броя вдишвания, а с миговете, в които дъхът ти спира. Нашият дъх спира всеки ден, докато гледаме децата си.
Благодарим Ви!

Сашко и Милена

ornament

Още веднъж благодарим на тях и на екипа на клиниката за грижите, отзивчивостта, професионализма и позитивната енергия! Продължавайте все така с усмивка да сбъдвате мечтите на хората.

Теодора Димитрова

ornament

Д-р Владимиров,
От вашите усилия и труд се ражда нещо прекрасно и мисля, че няма думи, с които да изразя огромната си благодарност към Вас и Вашия екип.

Дарина и Иван Николови от Силистра

ornament

Нашият син е тук, усмихва се, гука и ни дарява с безгранично щастие благодарение на вашия професионализъм, вяра и човечност. Нямам думи да опиша колко сме ви благодарни - не само, че ни дарихте с дете, но и за това, че винаги ни посрещахте с усмивка и че намирахте верните думи да ни окуражите, когато губехме вяра. Никога няма да забравя искрената радост на всеки от екипа, когато забременях.

бебе Божидар, мама Деница и татко Благослав

ornament

Дарявайте усмивки на много родители, помагайте да се раждат здрави и красиви деца, защото те са нашето бъдеще, нашата подкрепа и гордост! Защото няма по-щастлив момент за всяко семейство от раждането на детето.

Вие имате благородната и нелека мисия да дарявате живот и да връщате надежда. Изразяваме своето преклонение и благодарност за себеотрицанието, с което денонощно изпълняване служебните си задължения. Пожелаваме ви здраве, лично щастие и професионални успехи във високоотговорната ви животодаряваща професия.

Денислав Киров, Диляна Кирова и бебе Станислав

ornament

Благодарим ви от сърце за щастието, което ни подарихте! Пожелаваме ви много здраве и професионални успехи!

сем. Димови

ornament

Пожелаваме на д-р Владимиров и на целия екип да се сте здрави, все така сърдечни и безупречни професионалисти и да се радвате на безброй сбъднати мечти и детски усмивки!

С благодарност,

Мирослава, Веселин и Ники Хаджистоянови

ornament

Уважаеми Д-р Владимиров, приемете нашата искрена благодарност за това, че върнахте усмивките на лицата ни с огромната си човечност и професионализъм. Щастието ни е безгранично и това е благодарение на Вас и вашия екип, които връщате вярата, щастието и мечтите на хора като нас. Пожелаваме на Вас и екипът Ви здраве, дълголетие и още много сбъднати мечти. Малко са думите, с които искаме да изразим нашата признателност. Бъдете благословени!

С уважение и признателност:

Бебе Кирил, Елена Гавалюгова и Кирил Кръстев

ornament

Малко е да кажем „Благодаря“, малко е да се преклоним пред професионализма ви и най-вече човечността ви. Вие сбъднахте мечтата ни и направихте смислен живота ни! Вие ни дарихте със сладката Софи! Пожелаваме на целия екип да бъдете здрави и щастливи, все така добри и позитивни и никога да не спирате да сбъдвате мечтите на хората! Благодарим ви, че ви има и за това, че ние ви открихме! Желаем много успехи и още повече малки слънчица!

Прегръдки от малката Софи, мама Илиана и татко Николай

ornament

Д-р Владимиров, Вие сбъднахте нашата мечта и сме Ви безкрайно благодарни. Вие, освен професионалист сте човек, голям човек! Желаем Ви още много сбъднати мечни, професионални и лични успехи! Нека още дълги години правите хората щастливи! Бъдете здрав, обичан и много щастлив!

Хора като Вас сбъдват нашите мечти и ни даряват с обич, топлина и радост! Благодарим Ви, д-р Тачева, че дадохте всичко това и на нашето семейство! Без Вашата успешна работа, няма да има такова щастие и радост за хора като нас! Благодарим Ви!

Сем. Божинови

ornament

Скъпи д-р Владимиров, още съм много малка и не мога да говоря, но ако можех, бих искала да Ви благодаря от цялото си сърце, че ме има на този свят! Пожелавам на Вас и на целия екип много здраве, щастие, късмет и благоденствие!

С обич,

Белослава Красимирова Христова

ornament

Д-р Владимиров, сърдечни благодарности на Вас и на целия Ви екип за това, че ни вдъхнахте спокойствие и увереност и ни помогнахте с професионализма си да осъществим нашата най-голяма и най-трудна мечта!

Деница, Галин и Алек Василеви

ornament

Д-р Владимиров, бихме искали да Ви подарим най-скъпия подарък, но и той не стига. Няма думи на света, с които да изразим цялата ни любов и признателност за сбъднатите ни мечти! За това ще ги съберем в една дума:“БЛАГОДАРЯ“!

Сем. Миланови

ornament

Бъдете здрави, все така лъчезарни и даващи надежда и радост на толкова много млади български семейства.Екипа Ви е невероятен не само с професионализма си, но и с човещината с която се отнася към всеки прекрачил прага на вашата клиника.

Сърдечни поздрави от семейство Крайчеви!

ornament

Искаме да изразим огромната си благодарност към д-р Владимиров, д-р Белчева, д-р Крумов (който беше част от екипа, извършил секциото) и целия екип на клиниката, с чиято помощ сбъднахме мечтата си и се сдобихме с най-прекрасните същества на света!Благодарим ви за тези прекрасни създания! Благодарим ви, че върнахте усмивките на лицата ни!

Филип, Лора, Даниела и Кристиян

ornament

Искаме да благодарим на д-р Владимиров и на целия му екип за това, че сбъдна нашата най-голяма мечта - родиха се близначетата ни - Лили и Александър. Въпреки безсънните нощи и постоянните ни грижи за тях, едва ли има по-щастливи родители от нас :). Цели 7 години се борихме за тези деца и накрая се доверихме на вашия екип. Още първият ни опит беше успешен. Едно огромно "Благодаря" на д-р Владимиров! Продължавайте да сбъдвате още много мечти!

Поздрави,

Елица Прокопова и Чавдар Ковачев

ornament

Благодарим на целия екип на Д-р Владимиров за възвърнатата надежда!

От бебе Милен, мама Силвия и татко Николай!

ornament

БЛАГОДАРИМ всеки ден, БЛАГОДАРИМ от цялото си сърце на д-р Владимиров, д-р Тачева и целия екип на болница "София", че сбъднаха мечтата ни и донесоха щастието в дома ни - нашата свидна рожба! Бъдете здрави, честити и благословени за труда си и продължавайте да сбъдвате мечти!

бебе Рада, Румяна и Емил Изатовски

ornament

Здравейте д-р Владимиров, д-р Тачева и целия екип на клиниката,

Това малко чудо, което сега гушкаме, се случи благодарение на вашия огромен професионализъм, силна вяра и оптимизъм,че ще намерим и преборим всяко препятствие по трудния и дълъг път. Никога няма да можем да изразим благодарността си към всички вас за това, че и нашия дом е вече пълен с много усмивки и детски плач. Вие сте част от нашето семейство и винаги ще има една звездичка, която ще ни го напомня.

Вярваме, че благодарение на вашата всеотдайност и любов към живота, още много слънца ще огреят в домовете на хиляди семейства.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

мама Петя, тати Стоян и бебе Ава

ornament

Искаме да изкажем нашите огромни благодарности на д-р Владимиров инацелия екип на клиниката без които нашата мечта нямаше да е реалност. Бъдете живи и здрави и продължавайте все така да сбъдвате чечтите на двойките с проблеми!

Бебе Теодор, Мартина и Димитър

ornament

Роди се нашето малко съкровище Кристиян и направи празниците ни вълшебни. Той е нашето коледно чудо, което без вас нямаше да се случи. Огромно БЛАГОДАРЯ на д-р Владимиров и целият екип на СБАЛАГРМ ''София". Вие ни подарихте щастие. Най-искрени благопожелания за здраве и сили; за ползотворни дела; за топлота и доброта – дарявани и получавани; за дни на радост с усмивки и веселие; за мигове на сбъднати мечти!

Кристиян, Траяна и Борислав

ornament

Роди се нашата дъщеричка Дарина. Изключително сме благодарни, че ни помогнахте да я създадем. След 2 неуспешни инсеминации направихме при Вас ин витро/ИКСИ с трансфер на 2 бластоциста. Огромна беше радостта, когато видяхме нарастването на ЧХГ, прекрасно беше изживяването на бременността в продължение на 9 месеца, но няма нищо което може да се сравни с щастието, което изпитахме при вида на малкото същество, което осмисли живота ни! Благодарим Ви д-р Владимиров, д-р Тачева и на целия екип, които направихте това възможно! Бъдете живи и здрави, за да помагате на много други семейства да сбъднат мечтите си!

Нели Гюмова и Тинчо Брандиски

ornament

С огромни благодарности към д-р Владимиров и целия му екип! Благодарим ви за огромните ви сърца и всеотдайността към всеки един пациент!

С любов и благодарност към вас!

Людмил, Елиза, Ема и Методи

ornament

Огромни благодарности и поклон пред целия екип на д-р Владимиров, които сбъднахте нашата мечта! Специални благодарности и на всички, които се погрижихте за нас с такова внимание, професионализъм и човешко отношение, които така високо ценим. Бъдете все така всеотдайни и дарявайте живот и щастие!

Бебе Белослава, Надежда и Трифон

ornament

Огромно Благодаря на Д-р Владимиров, Д-р Белчева и целия екип на СБАЛАГРМ "София"!

В този свят, всеки чака своето чудо. Ние дочакахме нашето, благодарение на Вас! Вашият професионализъм, усърдие и човечност ни помогнаха да изминем този не лек път до щастието. А то се казва Богдан и е най - значимото нещо, което ни се е случвало!

Благодарим Ви за топлината и уюта, които изпълват дома ни!

Нора и Милен Хвърчилкови

ornament

Бих искала да се обърна към др. Владимиров, др. Тачева и целия екип на болницата за да ви благодарим безкрайно за щастието, което дарихте на нашия дом. Както и да ни завъртя съдбата, където и по света да ни прати да живеем, винаги се връщахме при вас. Просто бяхме убедени, че точно вие сте нашите доктори и точно това е клиниката, която ще ни дари с така мечтаната рожба. Дълъг беше пътя, който извървяхме. Целият екип се превърнахте в част от нашето семейство и винаги ще бъде така.

Благодаря на др. Владимиров за професионализма, търпението, разбирането, отделеното време и енергия, за вярата и всеотдайността му.

Преди почти 3 години гушнахме първата си рожба и не смеехме да си помислим, че ще имаме още една. А преди 3 седмици и това се случи.

Сега се оглеждам в очичките на нашите две момиченца и знам, че всяко едно усилие през това 12 годишно пътуване си е струвало.

Иска ми се да дам кураж на всички момичета, които са все още по пътя и да им кажа да ви се доверят напълно и никога да не губят вярата.

Вие сбъдвате мечти! Благодарим ви още веднъж.

Стоян, Петя, Ава и Ния