Виртуална разходка

Специализирана болница за активно лечение по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина „София" е създадена, за да предложи най-високо ниво на професионализъм в областта на съвременните репродуктивни технологии при диагностика и лечение на безплодието. Клиниката е едно от най-големите и модерни специализирани медицински заведения в областта на асистираната репродукция в България.
Местоположението на клиниката е избрано много грижливо – на тихо и спокойно място, близо до парк и чистия въздух на планината, далече от основните пътни артерии, като същевременно предлага бърз и удобен достъп от всички основни точки на града. Това е особено важно за ин витро лабораторията, защото високата замърсеност на въздуха в следствие на автомобилния трафик има отрицателен ефект върху развитието на ембрионите.

Чрез съвременната архитектура на сградата и елегантния вътрешен дизайн се опитваме да разчупим стереотипа за болнично заведение и да създадем у пациентите усещането, че са по-скоро на гости при приятели. Нашата цел е да ви предложим дискретни и удобни условия за лечение, използвайки най-модерните методи в образната диагностика и асистираната репродукция.

Клиниката Консултативен блок Лабораторен блок Операционен блок