Мисия

Инвитро клиника София

Специализирана болница за активно лечение по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина „София" е създадена, за да предложи най-високо ниво на професионализъм в областта на съвременните репродуктивни технологии при диагностика и лечение на безплодието. Нашата цел е да ви предложим дискретни и удобни условия, както и индивидуален подход за лечение, използвайки най-модерните методи в образната диагностика и асистираната репродукция.

За всеки от нас е ясно, че да работиш в областта на репродуктивната медицина е не само привилегия, но и огромна отговорност. Отговорност към пациентите ни, към дълбоко хуманната професия, на която сме се посветили, отговорност към самите нас, като хора и професионалисти. Всеки ден ние – лекарите, ембриолозите, медицинските сестри и целият останал екип на СБАЛАГРМ „София" се стремим да докажем, че сме професионално подготвени и усърдни в работата си. За да продължим да бъдем такива, ние не спираме да се учим, да се интересуваме, да се квалифицираме допълнително. Нашата професия е символ и еквивалент не само на развитието и прогреса, но най-вече на надеждата, любовта и благодарността на хората. Ние служим на живота и създаваме живот.

В Специализираната болница за активно лечение по акушерство, гинекология и репродуктивна медицина „София" се извършват всички необходими тестове и изследвания, което значително редуцира загубата на време и спомага за успеха на лечението. Нашата мисия е свързана с прилагането на високи етични стандарти, най-добро качество в областта на асистираните технологии и професионализъм в грижите за пациентите.

Ние вярваме, че всеки човек заслужава да има дете. Очакваме ви в СБАЛАГРМ „София", за да намерим заедно най-краткия път към вашата мечта – раждането на вашето дете!