Новини за ин витро от болница по акушерство и гинекология СБАЛАГРМ София

Стартира кампания за мъжкото репродуктивно здраве

Ин витро клиника „София” (СБАЛАГРМ) стартира новата си кампания „Месец на мъжкото репродуктивно здраве”. Кампанията цели повишаване на осведомеността на обществото за репродуктивното здраве у мъжа, разширяване на информираността за диагностиката, превенцията и лечението на мъжкия стерилитет. Лице на кампанията е ненадминатият български гимнастик, легендарният олимпийски шампион Йордан Йовчев.

От 4 до 30 април 2016 г., клиниката отваря широко своите врати за всички мъже, които желаят да направят диагностика на своето репродуктивно здраве напълно безплатно. В рамките на този период, всеки вторник и четвъртък от 08:00 до 14:30 ч. (след предварително записване на час) можете да си направите безплатна спермограма. Необходимо е да спазите изискванията за извършване на изследването.

В рамките на „Месеца на мъжкото репродуктивно здраве”, безплатни консултации в Ин витро клиника „София” ще дава и известният уролог-андролог д-р Милен Кацаров. Тези консултации ще се провеждат от всеки вторник от 16:00 до 18:00 ч. след предварително записан час. Консултациите са предназначени за пациенти със значими отклонения от нормата при направена спермограма по време на кампанията на Ин витро клиника „София”.