Новини за ин витро от болница по акушерство и гинекология СБАЛАГРМ София

Втори етап на нашата кампания

on .

Скъпи приятели,

Нашата болница ще подари безплатна инвитро процедура на двойка, която се нуждае от такава. Щастливците ще бъдат избрани на лотариен принцип в предаването "На кафе" на 25 октомври (вторник). Необходимите документи за участие са :

1. Имена на двамата партньори
2. Телефон за обратна връзка
3. Кратка история на проблема безплодие
4. Изследвания - спермограма, хормонални изследвания при жената, епикриза от оперативно лечение, снимка на маточните тръби.

Могат да участват двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна. Краен срок - 20 октомври.


Дойде време и за втория етап на нашата кампания, който стартира от 1 октомври. Каним всички да се включат в конкурсите за съвети от жени към жени „Как да говорим с мъжа за инвитро” или съвети от мъже към мъже „Как по-лесно да се справим с проблемите на безплодието”.

Конкурсите ще са национални и ще включват жени и мъже, пациенти на различни клиники и болници. Може да изпращате съветите си по имейл на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или отново на страницата във Фейсбук Talk in vitro.

Специално подбрано жури ще избере най-полезните и практични съвети. Ще издадем безплатен наръчник „Как да говорим за безплодието”.

Ще подарим на двойка една инвитро процедура, която ще бъде обявена в предаването "На кафе" на 25 октомври по Нова ТВ.

Вашата подкрепа ще помогне на много двойки със сходни съдби. Благодарим ви предварително!

Ето и нашите медийни партньори, които ни помагат: Нова ТВ, предаването "На кафе", Дарик радио, сп. "Жената днес", Dnes.bg, Bg-mamma.com, Puls.bg.

Тук може да видите запис от предаването "На кафе" от 27 септември с участието на д-р Владимиров.