fbpx

Донорска програма

донорска програма - инвитро клиника софия

 

Дари бъдеще! Включи се в нашата донорска програма!

 

Какво е да искаш дете и да нямаш възможност да го имаш без чужда помощ? Какво е да протегнеш ръка в нужда на непознати за теб хора, за които всеки ден минава в очакване, търсене и надежда… да бъдат майки, бащи, истинско семейство? Може би никога не сте се замисляли колко много са те и какво се случва в наранените им души, изтерзани от чакане на положителен тест в продължение на дни, месеци и години. Не предполагате колко силен е копнежът по собствено дете, колко сила е нужна, колко боли от пренебрежението на обществото…

 

Стерилитетът е сериозен проблем, който се дължи на много и различни заболявания. Той е проблем както при мъжа, така и при жената. Дори в 25% от случаите – и при двамата партньори. За тези двойки желанието за рожба не е само блян, то е борба – ежедневна, ежечасна и скъпо струваща, емоционално натоварваща и често завършваща с неуспех. Около 15% от населението в детеродна възраст, или на практика всяко шесто семейство, се сблъсква с проблемите на безплодието.

 

Донорството на генетичен материал е висш акт на съпричастност и хуманизъм. Донорството създава нов живот. Донорството е бъдеще! То е ценност и за този, който дарява, и за този, който получава… Помощта и благодарността си подават ръка и в това се крие магията на добротворството.

 

Когато човек реши да стане донор на яйцеклетки или сперматозоиди, той решава да прояви човечност, той решава да помогне, да дари радост на едно семейство. Да дари най-голямата радост, да бъдеш родител. Истински щастливи са тези, които даряват щастие на другите! 

Ако имате въпроси за нашата донорска програма, не се притеснявайте да се свържете се нас и да отправите вашето питане лично към д-р Явор Владимиров.

 

 

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)