Новини за ин витро от болница по акушерство и гинекология СБАЛАГРМ София

Чуйте благата вест на Благовещение

Ин витро не е метод. Ин витро е надежда, носеща след себе си щастие. Можете да я видите в очите на жените, преминали през това тежко изпитание. Защото няма нищо по-прекрасно от това, да видиш сбъднатата си мечта, заспала в детското креватче, с цялата си беззащитност и невинност.

Ние от Лайънс клуб „Свети Йоан” и Ин витро клиника София заставаме до теб, за да извървим заедно пътя към мечтите, защото крайната ни цел е щастието! Защото знаем, че всяко желание може да се сбъдне, ако истински вярваш в него! Защото искаме да подадем ръка на повече двойки да чуят благата вест и да сбъднат мечтата си!

Лайънс клуб „Свети Йоан” и Ин витро клиника София даряват четири безплатни ин витро процедури с включени медикаменти. За да участвате в тази благотворителна инициатива е необходимо възрастта на жената да бъде до 45 години и да изпратите актуални спермограма и хормонални изследвания на партньорката на e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!. Приемането на документите ще започне на 25-ти март – Благовещение и ще приключи на 25 –ти април 2018 година. Получателите на 4-те безплатни инвитро процедури ще бъдат определени с жребий. Желаем успех на всички участници!