Новини за ин витро от болница по акушерство и гинекология СБАЛАГРМ София

Втори етап на нашата кампания

am .

Скъпи приятели,

Нашата болница ще подари безплатна инвитро процедура на двойка, която се нуждае от такава. Щастливците ще бъдат избрани на лотариен принцип в предаването "На кафе" на 25 октомври (вторник). Необходимите документи за участие са :

1. Имена на двамата партньори
2. Телефон за обратна връзка
3. Кратка история на проблема безплодие
4. Изследвания - спермограма, хормонални изследвания при жената, епикриза от оперативно лечение, снимка на маточните тръби.

Могат да участват двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна. Краен срок - 20 октомври.


Дойде време и за втория етап на нашата кампания, който стартира от 1 октомври. Каним всички да се включат в конкурсите за съвети от жени към жени „Как да говорим с мъжа за инвитро” или съвети от мъже към мъже „Как по-лесно да се справим с проблемите на безплодието”.

Конкурсите ще са национални и ще включват жени и мъже, пациенти на различни клиники и болници. Може да изпращате съветите си по имейл на Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein! или отново на страницата във Фейсбук Talk in vitro.

Специално подбрано жури ще избере най-полезните и практични съвети. Ще издадем безплатен наръчник „Как да говорим за безплодието”.

Ще подарим на двойка една инвитро процедура, която ще бъде обявена в предаването "На кафе" на 25 октомври по Нова ТВ.

Вашата подкрепа ще помогне на много двойки със сходни съдби. Благодарим ви предварително!

Ето и нашите медийни партньори, които ни помагат: Нова ТВ, предаването "На кафе", Дарик радио, сп. "Жената днес", Dnes.bg, Bg-mamma.com, Puls.bg.

Тук може да видите запис от предаването "На кафе" от 27 септември с участието на д-р Владимиров.