fbpx

Д-р Явор Владимиров ще представи иновация в инвитрото на международната общност

Д-р Явор Владимиров ще представи пред международната общност от учени и лекари резултати от проучване, което анализира динамиката на E1-3G и границите на неговото нарастване по време на яйчниковата стимулация при лечение на безплодие, чрез инвитро процедура.

Това е ще случи в Копенхаген, на годишният конгрес на ESHRE.

ESHRE е Европейското дружество по човешка репродукция и ембриология.
Конференцията на ESHRE е голям форум и място за обмен на идеи и знания, място за установяване на сътрудничество.

Проучването на д-р Владимиров и екипа му е върху това дали може да се намалят преките и косвени разходи, както и честите посещения в инвитро клиниката, чрез дистанционно мониториране.

Въпрос за проучването:
Може ли редовното определяне на нивата на E1-3G в урината на пациент да се използва за успешно проследяване на протокола за стимулиране на яйчниците с прогестин (PPOS)?

Обобщен отговор:
Редовното определяне на нивата на E1-3G в урината може успешно да се използва при овариална стимулация (ОС), като значително намалява посещенията на пациентите в клиниката.

Проучването на д-р Владимиров е новост и революция в света на инвитро процедурата. Това би могло да бъде шанс за много двойки, които нямат физическа и финансова възможност да посещават през ден инвитро клиниката за ултразвукови изследвания и следене на нивата на хормоните в кръвта. Разберете повече за метода тук.

Разберете за най-новите изследвания и иновации в инвитрото

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Вижте още интересни статии и новини:

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)