fbpx

Две иновативни проучвания на д-р Явор Владимиров, представени на 24-тия Световен конгрес

На 12 септември, на 24-тия Международен конгрес на Световната Федерация на асоциациите занимаващи се с фертилитет (IFFS), д-р Явор Владимиров, медицински директор на Инвитро клиника „София“, представи резултати от две свои иновативни проучвания.

Федерацията обединява професионалистите в областта на безплодието от 97 страни по света (включително България) с повече от 6200 инвитро клиники. Конгресът се проведе в Атина в периода 10–13-ти септември 2023 г.

Световният конгрес е мястото, на което специалисти от цял свят имат възможност да обсъдят текущия напредък в репродуктивното здраве.

Темата през 2023 г. е „Изследване на нови хоризонти в грижите за плодовитостта“.

В този контекст двете презентации на д-р Явор Владимиров поставят страната ни на Световното поле на медицинските открития. Заглавията на презентациите са: „Нов метод за мониториране на яйчниковата стимулация без ултразвук и без определяне на серумните хормони: Мисията е възможна!“ и „Прилагане на метода за определяне на естрон-3-глюкуронид (E1-3G) в урината в домашни условия при два различни протокола за стимулация на яйчниците.“

И двете проучвания и разработки на д-р Явор Владимиров и екипа му са изцяло насочени в полза на пациента и идеята да се достигне до бременност, чрез прилагане на нови методи, които да намалят разходите на пациентите и обществото, без това да намали успеваемостта от инвитро лечението.

Разберете за най-новите изследвания и иновации в инвитрото

Абонирайте се за нашия бюлетин!

Вижте още интересни статии и новини:

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)