fbpx

Да направиш добрина – да дариш бъдеще

Кандидатствайте за 5000 лв. помощ за сбъдване на Вашата мечта!

Ние !

Един добър човек, пожелал анонимност, подарява шанс на двойка с репродуктивни проблеми да сбъдне най-съкровената си мечта, подарява бъдеще и усмихнати сърца!

Кой и как може да кандидатства?

Шанс за двойки, който не намират финансиране под друга форма

Условие на дарителя е, с дарената сума от 5000 лв., да бъде подпомогната двойка, която не отговоря на условията за кандидатстване или е изчерпала възможността за финансиране от Фонда за асистирана репродукция.

Кандидатстване до 20 ноевмри 2021

Желаещите двойки могат да заявят своето участие, като се регистрират на нашата контактна форма по-долу, посочвайки трите си имена, години, телефонен номер и електронна поща. Моля, изпращайте всички направени до момента изследвания, ако имате такива.

Теглене на победителите на 21 ноември 2021

Имената на печелившата двойка ще бъдат изтеглени в Деня на християнското семейство на нашата Facebook страница на 21 ноември 2021 г.

Форма за кандидатстване

Част от нашите сбъднати мечти

Когато се подкрепяме, всичко е възможно!

Доброто е искрицата божественост, заложена у всеки един човек. Доброто не се измерва с интелект, образование, умения или положение в обществото. Доброто е съизмеримо единствено с Благородството, Вярата и Любовта. Доброто е умението и да съпреживяваш, и да си състрадателен, и да закриляш, и да помагаш.

Последвай Телеграм канала
на Инвитро клиника „София“!

Ще споделяме полезна информация и последните иновации в инвитрото. :)